Zobrazit minimální záznam

Natural compounds influencing wound-healing
dc.contributor.advisorKarlíčková, Jana
dc.creatorOršolíková, Lenka
dc.date.accessioned2017-05-16T04:22:06Z
dc.date.available2017-05-16T04:22:06Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11956/54898
dc.description.abstractOršolíková L., Přírodní látky ovlivňující hojení ran. Diplomová práca 2012/2013, Univerzita Karlova v Praze, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, s.58. Biologicky aktívne látky obsiahnuté v rastlinách sa používajú pri hojení rán. Výber rastlín je zameraný hlavne na rastliny s obsahom trieslovín a flavonoidov, ktoré sú doplnené aj inými dlhodobo používanými rastlinami, a to s obsahom iridoidov, saponínov, silíc, slizov a antrachinónov. Na zdravie kože a na lepšie hojenie rán majú tiež vplyv biologicky aktívne látky obsiahnuté v potravinách.cs_CZ
dc.description.abstractOršolíková L., Natural compounds influencing wound-healing. Diploma thesis 2012/2013, Charles University in Prague, Faculty of Pharmacy in Hradec Králové, pp.58. Biologically active substances contained in plants are used for wound healing. Selection of plants is mainly focused on plants containing tannins and flavonoids, which are complemented by other long-term use of plants, and containing iridoids, saponins, essential oils, mucilages and anthraquinones. The health of the skin and improved wound healing also expresses biologically active substances contained in food.en_US
dc.languageČeštinacs_CZ
dc.language.isocs_CZ
dc.publisherUniverzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Královécs_CZ
dc.titlePřírodní látky ovlivňující hojení rancs_CZ
dc.typediplomová prácecs_CZ
dcterms.created2013
dcterms.dateAccepted2013-09-20
dc.description.departmentDepartment of Pharmaceutical Botany and Ecologyen_US
dc.description.departmentKatedra farmaceutické botaniky a ekologiecs_CZ
dc.description.facultyFaculty of Pharmacy in Hradec Královéen_US
dc.description.facultyFarmaceutická fakulta v Hradci Královécs_CZ
dc.identifier.repId115520
dc.title.translatedNatural compounds influencing wound-healingen_US
dc.contributor.refereeVytlačilová, Jitka
dc.identifier.aleph001627732
thesis.degree.nameMgr.
thesis.degree.levelmagisterskécs_CZ
thesis.degree.disciplinePharmacyen_US
thesis.degree.disciplineFarmaciecs_CZ
thesis.degree.programFarmaciecs_CZ
thesis.degree.programPharmacyen_US
uk.thesis.typediplomová prácecs_CZ
uk.taxonomy.organization-csFarmaceutická fakulta v Hradci Králové::Katedra farmaceutické botaniky a ekologiecs_CZ
uk.taxonomy.organization-enFaculty of Pharmacy in Hradec Králové::Department of Pharmaceutical Botany and Ecologyen_US
uk.faculty-name.csFarmaceutická fakulta v Hradci Královécs_CZ
uk.faculty-name.enFaculty of Pharmacy in Hradec Královéen_US
uk.faculty-abbr.csFaFcs_CZ
uk.degree-discipline.csFarmaciecs_CZ
uk.degree-discipline.enPharmacyen_US
uk.degree-program.csFarmaciecs_CZ
uk.degree-program.enPharmacyen_US
thesis.grade.csDobřecs_CZ
thesis.grade.enGooden_US
uk.abstract.csOršolíková L., Přírodní látky ovlivňující hojení ran. Diplomová práca 2012/2013, Univerzita Karlova v Praze, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, s.58. Biologicky aktívne látky obsiahnuté v rastlinách sa používajú pri hojení rán. Výber rastlín je zameraný hlavne na rastliny s obsahom trieslovín a flavonoidov, ktoré sú doplnené aj inými dlhodobo používanými rastlinami, a to s obsahom iridoidov, saponínov, silíc, slizov a antrachinónov. Na zdravie kože a na lepšie hojenie rán majú tiež vplyv biologicky aktívne látky obsiahnuté v potravinách.cs_CZ
uk.abstract.enOršolíková L., Natural compounds influencing wound-healing. Diploma thesis 2012/2013, Charles University in Prague, Faculty of Pharmacy in Hradec Králové, pp.58. Biologically active substances contained in plants are used for wound healing. Selection of plants is mainly focused on plants containing tannins and flavonoids, which are complemented by other long-term use of plants, and containing iridoids, saponins, essential oils, mucilages and anthraquinones. The health of the skin and improved wound healing also expresses biologically active substances contained in food.en_US
uk.file-availabilityV
uk.publication.placeHradec Královécs_CZ
uk.grantorUniverzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Katedra farmaceutické botaniky a ekologiecs_CZ
dc.identifier.lisID990016277320106986


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v následujících sbírkách

Zobrazit minimální záznam


© 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Theme by 
@mire NV