Srovnání pěnivých vlastností vybraných bílkovino-polyfenol-polysacharidových roztoků praktického významu metodou zobrazovací fotometrie
Comparison of foaming properties of selected protein-polyfenol-polysacharid solutions of practical importance using the method of imaging photometry, (© Sladký, P., 2005)
bakalářská práce (OBHÁJENO)
Zobrazit/ otevřít
Trvalý odkaz
http://hdl.handle.net/20.500.11956/7559Identifikátory
SIS: 43290
Kolekce
- Kvalifikační práce [11242]
Autor
Vedoucí práce
Oponent práce
Dienstbier, Miroslav
Fakulta / součást
Matematicko-fyzikální fakulta
Obor
Obecná fyzika
Katedra / ústav / klinika
Katedra chemické fyziky a optiky
Datum obhajoby
13. 9. 2006
Nakladatel
Univerzita Karlova, Matematicko-fyzikální fakultaJazyk
Čeština
Známka
Výborně