Biopotraviny jako produkt ekologického zemědělství
Organic food as a product of organic farming
bakalářská práce (OBHÁJENO)
Zobrazit/ otevřít
Trvalý odkaz
http://hdl.handle.net/20.500.11956/65398Identifikátory
SIS: 120146
Kolekce
- Kvalifikační práce [3193]
Autor
Vedoucí práce
Oponent práce
Hrnčířová, Dana
Fakulta / součást
3. lékařská fakulta
Obor
Veřejné zdravotnictví
Katedra / ústav / klinika
Ústav hygieny
Datum obhajoby
10. 9. 2014
Nakladatel
Univerzita Karlova, 3. lékařská fakultaJazyk
Čeština
Známka
Výborně
Klíčová slova (česky)
Biopotraviny, ekologické zěmdělství, výroba biopotravin, analýza, biozelenina, biomléko, kontaminující lástkyKlíčová slova (anglicky)
Organic food, organic agriculture, organic food production, analysis, organic vegetables, organic milk, contaminantsCitace dokumentu
Metadata
Zobrazit celý záznamSouvisející záznamy
Zobrazují se záznamy příbuzné na základě názvu, autora a předmětu.
-
Biopotraviny: Postoje spotřebitelů a bariéry nákupu
Výsledek obhajoby: OBHÁJENOKořánová, Anna (Univerzita Karlova, Fakulta humanitních studií, 2014)Datum obhajoby: 19. 6. 2014 -
Cloudové organizéry
Výsledek obhajoby: OBHÁJENOHalada, Martin (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2022)Datum obhajoby: 18. 1. 2022 -
Organ Trade in India - The Grey Area
Výsledek obhajoby: OBHÁJENORamesh, Pavithra (Univerzita Karlova, Fakulta sociálních věd, 2017)Datum obhajoby: 22. 6. 2017Master Thesis Abstract Institute of Political Studies Faculty of Social Sciences Charles University in Prague Author: Pavithra Ramesh Supervisor: Janusz Salamon, Ph.D. E-mail: Pavithra.ramesh14@gmail.co m E-mail: ...