Zobrazit minimální záznam

Students eating in free time
dc.contributor.advisorDvořáčková, Hana
dc.creatorLysáčková, Andrea
dc.date.accessioned2017-07-20T16:08:11Z
dc.date.available2017-07-20T16:08:11Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11956/86822
dc.description.abstractFood is necessary for survival, and it is an important activity in everyday life. A diet that a person receives is in fact much more than mere supply of energy in the form of calories. It is also the basis for beautiful and healthy body for an overall sense of wellbeing. Only when the body is sufficiently supplied with nutrients, vitamins, minerals, and trace elements, and when properly functioning metabolism, one may feel well overall.en_US
dc.description.abstractJídlo je nutné pro přežití a je to důležitá činnost v každodenním životě. Strava, kterou člověk přijímá, je totiž mnohem víc než pouhý přísun energie ve formě kalorií. Je také podkladem pro pěkné a zdravé tělo, pro celkový pocit pohody. Pouze tehdy, když je tělo dostatečně zásobeno živinami, vitamíny, minerály a stopovými prvky, a když správně funguje metabolismus, může se člověk celkově dobře cítit.cs_CZ
dc.languageČeštinacs_CZ
dc.language.isocs_CZ
dc.publisherUniverzita Karlova, Husitská teologická fakultacs_CZ
dc.subjectZdravá strava dětícs_CZ
dc.subjectškolní stravovánícs_CZ
dc.subjectvýznam zeleninycs_CZ
dc.subjectprojekty zdravého stravovánícs_CZ
dc.subjectrizika nezdravého stravovánícs_CZ
dc.subjectmoderní trendy ve stravovánícs_CZ
dc.subjectA healthy diet of childrenen_US
dc.subjectschool mealsen_US
dc.subjectmeaning vegetablesen_US
dc.subjecthealthy eating projectsen_US
dc.subjectthe risks of unhealthy eatingen_US
dc.subjectmodern trends in cateringen_US
dc.titleStravování žáků ve volném časecs_CZ
dc.typebakalářská prácecs_CZ
dcterms.created2017
dcterms.dateAccepted2017-06-26
dc.description.departmentHTF - Katedra učitelstvícs_CZ
dc.description.facultyHussite Theological Facultyen_US
dc.description.facultyHusitská teologická fakultacs_CZ
dc.identifier.repId177627
dc.title.translatedStudents eating in free timeen_US
dc.contributor.refereePoláčková, Jana
thesis.degree.nameBc.
thesis.degree.levelbakalářskécs_CZ
thesis.degree.disciplineSocial Paedagogyen_US
thesis.degree.disciplineSociální pedagogikacs_CZ
thesis.degree.programSpecializace v pedagogicecs_CZ
thesis.degree.programSpecialization in Educationen_US
uk.thesis.typebakalářská prácecs_CZ
uk.taxonomy.organization-csHusitská teologická fakulta::HTF - Katedra učitelstvícs_CZ
uk.faculty-name.csHusitská teologická fakultacs_CZ
uk.faculty-name.enHussite Theological Facultyen_US
uk.faculty-abbr.csHTFcs_CZ
uk.degree-discipline.csSociální pedagogikacs_CZ
uk.degree-discipline.enSocial Paedagogyen_US
uk.degree-program.csSpecializace v pedagogicecs_CZ
uk.degree-program.enSpecialization in Educationen_US
thesis.grade.csVelmi dobřecs_CZ
thesis.grade.enVery gooden_US
uk.abstract.csJídlo je nutné pro přežití a je to důležitá činnost v každodenním životě. Strava, kterou člověk přijímá, je totiž mnohem víc než pouhý přísun energie ve formě kalorií. Je také podkladem pro pěkné a zdravé tělo, pro celkový pocit pohody. Pouze tehdy, když je tělo dostatečně zásobeno živinami, vitamíny, minerály a stopovými prvky, a když správně funguje metabolismus, může se člověk celkově dobře cítit.cs_CZ
uk.abstract.enFood is necessary for survival, and it is an important activity in everyday life. A diet that a person receives is in fact much more than mere supply of energy in the form of calories. It is also the basis for beautiful and healthy body for an overall sense of wellbeing. Only when the body is sufficiently supplied with nutrients, vitamins, minerals, and trace elements, and when properly functioning metabolism, one may feel well overall.en_US
uk.file-availabilityV
uk.publication.placePrahacs_CZ
uk.grantorUniverzita Karlova, Husitská teologická fakulta, HTF - Katedra učitelstvícs_CZ


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v následujících sbírkách

Zobrazit minimální záznam


© 2017 Univerzita Karlova, Ústřední knihovna, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1; email: admin-repozitar [at] cuni.cz

Za dodržení všech ustanovení autorského zákona jsou zodpovědné jednotlivé složky Univerzity Karlovy. / Each constituent part of Charles University is responsible for adherence to all provisions of the copyright law.

Upozornění / Notice: Získané informace nemohou být použity k výdělečným účelům nebo vydávány za studijní, vědeckou nebo jinou tvůrčí činnost jiné osoby než autora. / Any retrieved information shall not be used for any commercial purposes or claimed as results of studying, scientific or any other creative activities of any person other than the author.

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Theme by 
@mire NV